Één van de meest trotse vaders op dit moment moet toch wel Wolter Kroes zijn. Zijn dochter Pamela Kroes speelt mee in ‘Les Misérables’ en is daarmee toe aan haar eerste en meteen ook grootste productie ooit.

“Veertien jaar geleden was Pamela, toen tien jaar oud, uitgekozen om eveneens in ‘Les Mis’ de rol van de kleine Cosette te spelen. Maar ik heb nooit een speeldag gehad, omdat ik toen door de musical ‘Pinokkio’ al mijn speeldagen had gemaakt”, vertelt Pamela in Story.

Maar toen al wist Pamela dat ze heel graag in musicals wou spelen eenmaal ze ouder was. Met een achternaam als Kroes zouden er ongetwijfeld veel deuren openen voor de jonge musicalactrice, maar daar weigert ze misbruik van te maken.

“Wel praat ik veel met mijn vader over het vak. Zijn belangrijkste les aan mij is om altijd mezelf te blijven, dan kun je je nooit vergissen. Zo staat hij ook in het leven. Hij doet zich nooit anders voor. Daarin is papa mijn grote voorbeeld.”

Wie meer info wil over ‘Les Misérables’ kan terecht op www: degraafencornelissen.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.