Dat het ooit nog goed komt tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes, die kans lijkt onbestaande. Roxeanne sleept nu haar moeder voor de rechter om meer duidelijkheid te krijgen rond de erfenis van haar vader André Hazes sr.

Heel wat mensen zijn verbaasd over deze gang van zaken en hadden niet meteen verwacht dat Roxeanne dit zou doen. Een dochter die haar moeder voor de rechter sleept omwille van de erfenis van haar overleden vader, daar heeft iedereen zo zijn mening over.

Als Party de trouwakte van Rachel en André onder de loep neemt, merkt men op dat Rachel voor 50% mede-eigenaar is geworden van alles wat haar man op dat moment bezat.

En dat is ook exact wat Rachel Hazes de buitenwereld altijd heeft doen geloven. Het is dan ook erg opvallend dat dit alles plots in vraag wordt getrokken.

Rachel heeft de voorbije jaren iedereen ongetwijfeld geïmponeerd door de naam ‘André Hazes’ zo goed te bewaken net zoals de beeldrechten en de muziekrechten. Dat heeft iedereen ongetwijfeld lange tijd op afstand gehouden.

Maar dat is nu buiten Roxeanne gerekend. Nu zij haar leven wat op orde heeft, denkt ze ook anders na over de hele situatie. Zo durft ze de erfenis in vraag te stellen en wil ze daar alle duidelijkheid over. En als dat moet via de rechtbank, dan deinst Rox daar duidelijk niet voor terug.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl