Enkele jaren geleden was er nog grote twijfel over William Spaaij en zijn liefdesleven. Het leek niet alsof de musicalster zich zou willen binden en een vaste relatie leek niet aan hem besteed te zijn.

Maar daar lijkt nu verandering ingekomen. William is tot over zijn oren verliefd op fotografe Liza Kollau en het lijkt wel alsof hij bij haar een stabiel liefdesleven heeft gevonden.

“De keuzes die je maakt in je relatie, die hebben allemaal te maken met wie er op je pad komt. Met Liza heb ik een monogame relatie. Dat voelde voor ons beiden meteen zo goed, dat was vanzelfsprekend”, vertelt hij aan Story.

William heeft de afgelopen jaren verschillende relatievormen onderzocht. Zo maakte hij kennis met Polyamoreus en ook platonisch. Maar nu lijkt hij zich toch aan de monogamie te wagen. Volgt er binnenkort dan ook een volgende stap zoals trouwen en kinderen?

“Ik denk niet dat we gaan trouwen, maar ik zou het wel heel leuk vinden om samen kinderen te krijgen. Daarbij beseffen we allebei dat we nu in een fase van enorme verliefdheid zitten. Daar horen dat soort gevoelens bij. We zijn echt heel volwassen in hoe we daarover praten. Het zal niet zo zijn dat het ineens zover is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl