Met fotografe Liza aan zijn zijde, lijkt musicalacteur William Spaaij het liefdesgeluk te hebben gevonden. De twee zijn ondertussen 5 maanden samen en is Liza was al meteen op de hoogte van een bijzonder hoofdstuk uit de familiegeschiedenis.

En dat heeft alles te maken met Theo Spaaij. Hij was een topper in de wereld van het autoracen. Hij was zowaar de Max Verstappen van zijn tijd.

“Max is wel een heel extreem talent, maar het klopt dat mijn vader een coureur was vroeger. Hij heeft zelfs tegen toppers als Alain Prost gereden! Mijn vader reisde met mijn opa door heelEuropa om wedstrijden te doen”, klinkt het enthousiast in Story.

Theo Spaaij genoot van zijn carrière als autoracer, en het was geen gemakkelijke keuze om er mee te moeten ophouden.

“Hij is alleen maar gestopt omdat hij op een gegeven moment ouder werd. Het is wel topsport, hé. Je ziet nu bij iemand als Lewis Hamilton ook dat de jaren gaan tellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.