Begin mei ging ‘Dagboek van een herdershond’ in première. In de musical spelen onder andere Angela Schijf en Nandi van Beurden de hoofdrol. Meer dan 40 jaar geleden speelden de Vlaamse Jo De Meyere en Bruni Heinke de hoofdrol in de gelijknamige televisieserie.

De laatste jaren was het erg stil geworden rond Bruni en hield de actrice zich vooral bezig met schilderen. Maar daar heeft ze de laatste tijd nog maar weinig tijd voor.

“Het is ongelooflijk dat ik nu weer zoveel werk heb. Ik heb opnames gehad voor Flikken Maastricht en binnenkort ben ik te zien in een Nederlandse film. Dus aan schilderen kom ik niet meer toe”, lacht ze in Story.

Gelukkig hoeft Bruni geen rekening meer te houden met een partner. Ze is al jaren vrijgezel. “En dat bevalt me prima. Ik vind de meeste mannen van mijn leeftijd ook heel oud en ik wil geen jongere man.”

Ze mag dan nu misschien wel vrijgezel zijn, ongelukkig over haar liefdesleven is ze niet. “Ik mis het ook allemaal niet. In het verleden heb ik genoeg op liefdesgebied mogen ervaren. Daar kijk ik met genoegen op terug”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl