Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn na 22 jaar samen nog steeds zielsgelukkig met elkaar. Maar wat is nu het grote geheim van hun huwelijk?

Party schrijft dat Máxima wel eens flirterig uit de hoek kan komen. Haar Argentijnse temperament neemt dan de bovenhand. Maar dat onze koning daar geen graten inziet, is misschien wel het succesrecept van hun huwelijk. Waarom is dat?

“Onze koning heeft er geen problemen mee en daarin schuilt misschien wel één van de ingrediënten van hun geluk”, schrijft Party. Ze geven elkaar namelijk ook volop tijd en ruimte voor hun eigen bezigheden en hobby’s.” Al is er méér…

Tegelijkertijd geniet het koningspaar ook van hun gezamenlijke interesses, zoals paardrijden. En er is natuurlijk nog iets dat Willem-Alexander en Máxima bindt…

“Als je het mij vraagt, is één van de factoren waarom ze het al zo lang met elkaar uithouden, hun gevoel voor humor”, onthult Annemarie de Kunder bij RTL Boulevard.

“Ze hebben soms aan één woord of blik genoeg om te snappen wat de ander uitkraamt en moeten dan samen gniffelen als een verliefd stel”, publiceert Party een uitspraak van de royaltywatcher.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS