Willeke Alberti heeft afscheid moeten nemen van haar dochter Daniëlle van’t Schip die is overleden. Na een lange slepende ziekte heeft de vrouw het gevecht moeten opgeven. Alberti troost zich met de gedachte dat ze een mooi en gelukkig leven heeft gehad.

Zo was Daniëlle goed bevriend met Linda de Mol, de zus van John de Mol, ex-partner van haar mama Willeke. Zij was door het dolle heen toen haar mama opnieuw zwanger was en zoontje Johnny de Mol werd geboren.

Maar Willeke en Daniëlle zijn ook eventjes van elkaar gescheiden geweest. Door de verhuis naar München had Daniëlle het moeilijk om daar te aarden en dus verhuisde ze naar haar oma in Amsterdam. En daar ontmoette ze haar grote liefde.

“Toen Søren in de familie kwam, gingen we natuurlijk veel naar thuiswedstrijden in De Meer kijken. En daar ontmoette ik John van’t Schip, toen aanvaller bij Ajax.” Ze werden verliefd en kregen samen ook kinderen.

Maar nu zal Willeke haar dochter dus voor altijd moeten missen. En dat doet pijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.