Het is altijd een gezellige drukke bedoening thuis bij presentator Martijn Krabbé en zijn partner Deborah. Martijn heeft 4 kinderen uit een vorig huwelijk en daarvan wonen er twee nog steeds thuis.

“Twee van de vier zijn al uitgevlogen: Bickel en Michelle. De andere twee studeren nog op de middelbare school dus die wonen nog thuis. Het gebeurt gelukkig vaak dat iedereen in het weekend samenkomt. Ik hou van die drukte. Het is ook leuk om ze te zien opgroeien tot volwassen mensen. Ik ben trots op ons gezin”, klinkt het in Story.

Deborah en Martijn zijn ondertussen al vier jaar getrouwd en hebben het nog altijd naar hun zin samen. Ze proberen elke dag tijd voor elkaar te maken maar ook van de rust te genieten. De twee hebben ook een verbouwing achter de rug.

“We hebben alleen de begane grond ingrijpend laten verbouwen. Bob Sikkes, met wie ik in ‘Kopen Zonder Kijken’ samenwerk, heeft daarin het voortouw genomen. De bedoeling was dat er alleen een keuken in zou komen. Voor we het wisten stond Bob twee meter de tuin in om alles uit te bouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.