Niet alleen André Hazes heeft tijdens zijn jeugd trauma’s opgelopen, ook zijn zus Roxeanne Hazes ontsnapt er jammer genoeg niet aan. Ook zij heeft emotionele beschadigingen opgelopen.

“Ik ben bezig het meisje in mij te helen. Ik wil niet meer in angst leven. Ik kan niet alleen slapen. Ik vind dat heel moeilijk. Het is iets wat bij mij heel diep zit”, zucht Roxeanne wanneer ze praat met Patty Brard en in Party.

Naar eigen zeggen heeft Roxeanne haar moeder negen maand moeten missen omdat die volop aan een boek aan het schrijven was. En dat was net op het moment dat ze haar moeder heel erg nodig had.

“Je beschadigt iemand daar voor de rest van zijn leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen. Ik heb ook dingen gezien die je als klein meisje niet hoort te zien. Ik heb mij thuis vaak onveilig gevoeld als kind, omdat mijn vader dronken was. Ik ging altijd laat slapen, maar lag altijd met één oog open.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.