Ooit vormde Sarah van Soelen een mooi koppel met André Hazes. De zanger heeft nu met haar gebroken en Sarah moest zonder hem 2023 door.

In die tijd dat ze met Hazes samen was, is er heel veel over de jonge vrouw geschreven en dat valt volgens haar niet te onderschatten.

“Mensen beseffen denk ik niet wat er dan met je gebeurt. Het heeft zo’n impact op je leven en ik vind alsnog dat ik het heel goed gedaan heb, dat ik me heel goed staande heb gehouden. Maar het is niet normaal wat er gebeurd is. Dat moest André zelf ook bekennen”, zegt Sarah in Party.

Van Soelen moest terug op zoek naar de rust in haar leven, na haar breuk met André. Dat lukte vooral door de huiselijke dingen te doen.

“Ik ben gewoon mijn eigen ding gaan doen. Zoals koken, wat ik superleuk vind en mijn huis mooi maken. Als je thuiskomt en je bent gelukkig, dat vind ik fijnste wat er is. Want je ziet zoveel, dat mensen maar willen wegrennen van thuis omdat het thuis niet leuk is. Ik probeer het thuis juist leuk te hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.