Afgelopen zomer nam Willeke Alberti afscheid van de grote podia met een prachtig afscheidsconcert. Niet alleen de fans werden verwend, maar ook Willeke werd verwend met een staande ovatie door het aanwezige publiek.

Maar de fans hoeven Willeke niet te lang te missen, want momenteel is er op SBS6 een driedelige tv-docu te zien over de zangeres.

Een jaar lang werd Willeke gevolgd door de camera’s en het werd een emotioneel jaar met ups-and-downs. Niet alleen haar afscheidstournee komt aan bod, maar ook de beschuldigingen aan het adres van haar zoon Johnny.

Willeke was helemaal aangedaan van de beschuldigingen en het onrecht dat haar kind werd aangedaan. “Er moet niemand aan mijn kinderen komen. En niet aan mijn kleinkinderen. En niet aan mijn schoondochters en schoonzoon. Ik word er alleen nog maar heel verdrietig van als er dingen worden gezegd waar ik verdrietig van word, omdat ik weet hoe het in mekaar zit”, schrijft Party een uitspraak neer van Alberti.

Maar er kwam nog meer ellende. Zo raakte ook bekend dat haar dochter Daniëlle ernstig ziek is. “Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen. Ik heb een doodsvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl