Een week zonder nieuws rond de familie Hazes, dat kan niet. Maar het hoeft niet altijd negatief nieuws te zijn. Ondanks de vele heisa rond de uitspraken van Roxeanne de voorbije weken in het programma ‘Beste Zangers’, gaat het nu wel goed met haar.

De zangeres zit goed in haar vel en geniet van de vele qualitytime met haar gezien. Door ‘Beste Zangers’ heeft ze ook weer ontzettend veel zin gekregen om nieuwe muziek te maken en is ze terug de studio ingedoken.

En ze heeft ook een nieuwe single klaar ‘Geen Sorry’. Dat schreef ze samen met Kraantje Pappie. “Ik wilde een liedje maken over gaslighting, een thema dat in Nederland nog niet heel veel besproken wordt”, vertelt ze in Party.

Maar wat is gaslighting nu eigenlijk? “Het betekent eigenlijk emotionele manipulatie. Dat is iets wat ik best veel heb meegemaakt om mij heen, dus ik wilde daar graag een liedje over maken.”

Natuurlijk wordt het nummer al meteen gelinkt aan de situatie met haar moeder Rachel, maar dat is het absoluut niet. “Het is geen boos liedje. Het is een heel hoopvol liedje, over iemand die daaruit komt en de kracht weer terugvindt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl