Willeke Alberti heeft even te maken gehad met wat medische ongemakken, maar daar wist ze zich elke keer weer door te slaan. Ze is weer hartstikke fit en gezond.

In Weekend verklapt Willeke haar ultieme geheim om zo fit en gezond te blijven en op je 78ste nog altijd energievol voor de dag te komen.

“Ik drink geen wijn en ik rook niet, dat is niet goed voor mijn gezondheid. Daar leef ik naar, om dit vak nog steeds kwaliteit te geven. Dat zit gewoon in mij en zo heb ik eigenlijk altijd geleefd. Ik heb een ontzettend leuk en lekker leven gehad tot nu toe en nu probeer ik alle tijd die ik heb te besteden aan mijn familie”, klinkt het in Weekend.

Willeke heeft een goeie band met haar broer Tonny en samen maken ze dan ook regelmatig leuke plannen die ze samen gaan doen.

“Hij heeft alles van mijn vader, alles wat hij ooit gemaakt heeft, en is daar nog steeds mee bezig. Als hij daarover vertelt… geweldig. Dat zijn allemaal leuke dingen die we nog steeds kunnen delen samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.