2022 was niet meteen een erg leuk jaar voor Willeke Alberti. Één van de minst leuke gebeurtenissen van dit jaar was dat haar zoon Johnny de Mol werd aangeklaagd voor mishandeling. Iets wat een diepe indruk heeft nagelaten bij Willeke.

Familie is alles voor Willeke, en het is dus soms best jammer dat haar andere zoon Kaj Lerby emigreerde naar Frankrijk om daar te gaan wonen met zijn partner Hannah en de kinderen.

“Maar het heeft ook zo zijn voordelen. Af en toe ga ik daar een weekje heen om bij te komen. Dat had ik dit jaar echt wel nodig, want natuurlijk heb ik het moeilijk gehad met wat er allemaal beweerd is over Johnny”, vertelt ze aan Nouveau en Story.

Alsof de gezondheid van Cilly Dartell nog niet genoeg te wensen  over laat,  zit zij ook nog eens met  dochter Daniëlle in haar hoofd. Die kreeg te horen dat ze twee kwaadaardige tumoren heeft in haar lichaam. Daniëlle volgt behandelingen binnen de reguliere en alternatieve geneeskunde. ‘Ik onderga het zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen’, citeert Party

Willeke vindt het bewonderenswaardig hoe sterk haar dochter is en hoe ze omgaat met deze toch wel moeilijke situatie. “Voor mij als moeder blijft het ontzettend moeilijk. Er kan me niks ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen. Ze zijn mijn alles.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.