Pech voor Patricia Paay. Ze zou samen met heel wat andere bekende Nederlanders deelnemen aan ‘De Alleskunner VIPS’, maar moest het programma vroegtijdig verlaten door problemen aan de heup.

Paay sukkelt al een lange tijd met haar heup en de pijn die ze voelde tijdens de opnames werd niet meer te harden. Gelukkig bleek alles na een controle in orde te zijn, maar was wel duidelijk te zien dat ze eerder was gevallen.

“Ik was die val zelfs compleet vergeten. Maar intussen waren ze al begonnen met de opnames van ‘De Alleskunners VIPS’ en kon ik niet meer meedoen. Ik heb de andere kandidaten wel nog aangemoedigd, maar ben daarna toch naar huis gegaan. Heel jammer”, zegt ze in Party.

Ondanks dat ze niet meer kon deelnemen, heeft ze toch volop haar collega deelnemers aangemoedigd.

“Maar na een tijdje ben ik toch naar huis gegaan. Heel jammer, want ik had er enorme zin in om te spelen tegen al die leuke BN’ers. De spelletjes waren ook echt zo leuk! Heel jammer dat ik heb moeten stoppen. Nou ja, op naar het volgende programma in mijn agenda.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.