Het stormt momenteel in de Nederlandse showbizz. Nadat Johan Derksen tijdens zijn praatprogramma ‘Vandaag Inside’ opbiechtte 50 jaar terug onkuise dingen te hebben gedaan met een bewusteloze dame en een kaars, stond heel Nederland in rep en roer.

Het programma werd onmiddellijk gecancelled en Johan Derksen werd bedankt voor bewezen diensten. Zijn collega Wilfred Genee denkt er het zijne van en heeft bedenkingen bij de hele zaak.

Wilfred begrijpt de opstelling van de directie van zenderbaas Talpa totaal niet. “Ik vind het best raar als je vijf maanden geleden koste wat kost deze show op televisie wilde, om er dan nu de stekker uit te trekken”, gaat hij van start.

Volgens Wilfred konden ze een soortgelijk scenario wel zien aankomen, omdat Johan steeds zijn eerlijke zelf is. “Ze wisten donders goed met welke mensen ze te maken hadden en dat de show het best bekeken was van alle normale talkshows’, zegt hij.

“Die kritiek die er nu op komt, is in mijn ogen dus niet erg logisch”, aldus Genee. Hij neemt het op voor zijn vriend en collega, die sinds de hele affaire al zijn lopende projecten stopgezet zag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl