Nederland werd eind april opnieuw op zijn kop gezet door een bericht over grensoverschrijdend gedrag van een BN’er. De dader was dit keer Johan Derksen, de bekende voetbalanalist uit het inmiddels stopgezette programma ‘Vandaag Inside’.

In dat programma bracht Johan tijdens een rondje anekdotes een verhaal van lang geleden naar boven, waarna hij openlijk toegaf bepaalde handelingen te hebben verricht die de grenzen van het fatsoen overstijgen.

John is al jaren goed bevriend met Johan en stak hem na de hele heisa een hart onder de riem. “Ik ben de dag nadien onmiddellijk naar hem toegegaan, en afgelopen zondag was ik ook bij Johan. Vrienden steunen elkaar in goede en slechte tijden”, zegt hij daarover in Party.

Over hoe het met Johan gaat, geeft John ook wat meer uitleg. “Hij blijft er vrij nuchter onder, maar is wel een beetje teleurgesteld hoe sommige mensen hem aan de kant hebben gezet.”

Daarmee doelt Johan op de directie van regionale radiozenders, maar ook het theateragentschap waarmee hij samenwerkte voor zijn show vol met bluesmuziek en Americana. “Johan was daar meer door aangedaan dan het stoppen van ‘Vandaag Inside’ “, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl