Wil Wilfred Genee wel optreden bij John de Bever?

ByLisa Paulussen

22 september 2023
Foto: Brunopress.nl

Op 30 september en 1 oktober vindt ‘De Bevers Live’ plaats in Ahoy. Één van de gastartiesten is Wilfred Genee. Het is alleen nog maar de vraag of Wilfred daar echt nog veel zin in heeft.

Het repeteren voor die avond moest allemaal heel snel gebeuren voor Wilfred en interviews erover geven dat wil hij ook al niet. Bovendien ziet hij het allemaal als een uit de hand gelopen vriendendienst.

Dat Wilfred op de repetitiedag niet beschikbaar was voor interviews ligt voor hem vooral aan het feit dat hij niet op de hoogte was dat er ook een persmoment was.

Dat zijn optreden in Ahoy plots op losse schroeven staat, zou dus ook kunnen betekenen dat Wilfred helemaal niet zal optreden in Ahoy. “Het zou zomaar kunnen dat ik mij nog terugtrek.”

Als het zover komt dan zullen John de Bever en Kees Stevens veel moeite mogen doen om Wilfred toch op de affiche te houden. Anders staat de organisatie nog een flinke dosis stress te wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.