Wanneer er verdachte vlekjes op je longen worden ontdekt, dan is het normaal dat je daar even van schrikt. Dat was bij André van Duin een aantal maanden geleden ook zo. Maar ook zijn partner Fernando was erg geschrokken.

“Je schrik natuurlijk ook wel wanneer ze dat tegen je zeggen. Maar de artsen konden me gelijk geruststellen met: ‘We gaan bestralen en dan wordt het opgelost, dat is het eigenlijk wel”, vertelt van Duin in Weekend.

Fernando heeft hem overal proberen bij staan. Dat hoort volgens het koppel ook gewoon zo. Het leven is nu eenmaal niet altijd even leuk.

“Het leven is vaak ups-and-downs natuurlijk, maar dit was gelukkig goed. Het was even schrikken, maar hij is er goed doorheen gerold en weer honderd procent hersteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.