Johan Vlemmix zal de afgelopen dagen eens goed gevloekt hebben. De straat waar hij vroeger woonde won maar liefst 18 miljoen euro met de Nationale Postcode loterij. Daardoor loopt hij een miljoen euro mis.

Johan woont al een tijdje niet meer in de winnende straat en verkocht zijn huis enige tijd geleden. Nadat de politie er een inval pleegde in het huis, waar Johan zelf niet woonde, werd een wietkwekerij ontdekt, schrijft Story.

Na de inval kon Johan niet vlug genoeg van het huis vanaf zijn en hij verkocht het huis met heel wat verlies. Amper 80.000 euro bracht het huis hem op.

“Ik weet ook dat het een schijntje is. Maar de vrouw die het kocht is dolgelukkig. Dat is voor mij het allerbelangrijkste”

Een miljoen euro winnen, je loopt het liever niet mis. Maar gelukkig kan Vlemmix het goed relativeren. “Ik hoop dat het geld bij iemand terecht is gekomen die het echt heel goed kan gebruiken.”

Gelukkig zijn er ook mooie momenten in het leven van Johan. Zo mocht hij het levensgrote beeld van Amalia op Koningsdag aan de kroonprinses overhandigen. “Ze reageerde er heel positief op. Ik wil nu in overleg met het koningshuis kijken waar het beeld kan staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.