Succes hebben, het is leuk, maar als artiest moet je er toch voor zorgen dat het je niet naar het hoofd stijgt. En dat is iets wat sommigen Tino Martin toch verwijten.

Dries Roelvink, de man waaraan Tino zijn carrière te danken heeft, moet heel veel moeite doen om hem te pakken te krijgen en als het van hem afhangt zou Tino meer een voorbeeld moeten nemen aan zanger Lee Towers. “Die is ondanks al zijn succes altijd zichzelf gebleven.”

Maar naast Dries Roelvink zijn er nog collega’s teleurgesteld in Tino. Ook collega Wesly Bronkhorst kon zijn teleurstelling niet wegstekend in Weekend en Party.

Wesly en Tino waren erg goede vrienden en had Tino nooit bekend geweest, dan was dat nog altijd zo geweest. Maar nu blijft er niks van die vriendschap over.

“Dat we bij elkaar langsgingen, had niks met zakelijk contact te maken. Voor mij was Tino een vriend. Maar als ik hem nu zie, is het anders tussen ons. Hij is geen vriend meer. Anders was hij er zondag ook wel op mijn veertigste verjaardag geweest”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl