2022 zit er bijna op en 2023 staat al klaar voor de deur. Voor René Froger was het een jaar met veel ups-en af en toe wat downs, maar is hij vooral dankbaar dat we corona eindelijk stilletjes aan achter ons kunnen laten.

“Het is gelukkig allemaal goed gekomen dit jaar. Na een lange coronapauze mochten we weer aan de slag. Ik wil voor 2023 vooral lekker doorgaan met mijn werk en vooral genieten van het leven. Mijn huishouden wordt steeds groter, er komen steeds meer kleinkinderen bij. Met de gezondheid gaat alles gelukkig ook goed. Ik mag wel zeggen dat ik een heerlijk leven heb”, zegt René in Weekend.

2023 wordt ook een spannend jaar voor René en zijn vrouw Natasja, want verhuizen ze nu of niet? De twee hebben hun villa in Blaricum te koop gezet, maar ze twijfelen heel erg of ze nog wel met de verkoop willen doorgaan.

“We zijn naar huizen aan het kijken, maar ik ben er nog niet over uit. We hebben nu een groot huis. Mijn studio en het privégedeelte zitten allemaal onder één dak. Dat krijgen we niet zomaar terug. Dit huis is te groot voor twee, maar ik heb het ook nodig voor zakelijke dingen.”

Het doet René toch wat mocht hij het huis dan toch verkopen. Hij vindt het lastig om het achter zich te laten. “Voor een vrouw is een groot huis anders dan voor een man. Een vrouw moet immers de hele dag het bedrijf draaiende houden – dan is zo’n groot huis wel lastiger. Maar zoals het nu gaat, denk ik dat ik voorlopig nog wel blijf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl