Binnenkort mogen we nieuwe muziek verwachten van André Hazes. De nieuwe nummers zullen niet van de hand zijn van zijn oude tekstschrijversteam, maar wel van nieuwe tekstschrijvers. En dat vindt Bram Koning erg jammer.

“Ik heb ook niks meer van André gehoord. Eerst was ik echt woest, was ik ook thuis aan het schelden, van: verdomme, wat denkt hij wel niet?! Nu ben ik al minder boos. Over het algemeen waren de reacties: ‘Bram, ik begrijp je verhaal over André helemaal”, vertelt hij in Weekend.

André denkt dat hij binnenkort zijn comeback zal kunnen maken, maar daar heeft Bram nog zijn twijfels over. Volgens hem kan het nog even duren voordat dat gebeurt. “Op zijn vroegst misschien volgend jaar november.”

Dat André filmpjes plaatste op social media terwijl hij met andere mensen nieuwe muziek aan het maken was, dat deed Bram behoorlijk pijn.

“Ik ging meteen schelden. Ik had zoiets van: dit doe je expres. Flauw van hem. Ik bedoel, je kunt het ook niet doen. Maar ik zie al dat hij het daar helemaal niet naar zijn zin heeft. Hoe ik dat zie? Door wat hij zei en door hoe hij het zei en door hoe hij het zei op zijn Instagramstory. Daar ken ik heb goed genoeg voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.