Deze zomer is zanger Wesley Klein5 jaar getrouwd met zijn vrouw Nelly. Er is maar liefst een leeftijdsverschil van 17 jaar tussen heb. Dat leeftijdsverschil hield hen niet tegen om verliefd te worden op elkaar en met elkaar te trouwen. Ondertussen heeft het koppel ook 2 kindjes.

“Ons geheim van een lang en gelukkig huwelijk? We zijn heel erg open naar elkaar en vooral ook niet jaloers. We proberen het ook gewoon spannend te houden voor elkaar. Natuurlijk ga ik ook met mijn vrienden op stap en Nelly met die van haar. Maar het liefste van al doen we veel dingen samen”, vertelt Wesley in Party.

Voor Nelly is er nog een belangrijke reden waardoor hun huwelijk overeind blijft. “Veel stellen staan tegenwoordig samen in de showbizz. Ik denk dat het belangrijk is om één iemand de show te laten stelen en de ander te laten zeggen: het is jouw wereldje. Doordat ik thuis veel aan het regelen ben en mijn eigen dingetjes heb, kan Wesley lekker met het zingen bezig zijn.”

Maar net zoals in elke goede relatie hebben Wesley en Nelly ook regelmatig eens een goede ruzie. “Maar we hebben nooit op het punt gestaan dat ween time-out moesten nemen. Ik moet ook heel eerlijk zeggen dat ik een jaloers type ben. Vroeger helemaal, nu met ouder worden stukken minder”, bekent Wesley.

Naast een mooie toekomst met elkaar, kijkt Wesley ook erg uit naar zijn toekomst als zanger. “Vier jaar geleden heb ik een nummer met Monique Smit opgenomen dat het erg goed heeft gedaan. Sinds een tijdje zitten wij weer bij dezelfde platenmaatschappij en heb ik haar gevraagd of ze dat nog eens zou willen overdoen. En dat wou ze. Eind mei komt onze nieuwe single uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.