De zanger Frans Bauer heeft er het afgelopen jaar een turbulente periode op zitten. Nadat eerder zijn vrouw Mariska begin januari een herseninfarct kreeg, begon ook zijn moeder te sukkelen met haar gezondheid. Hij vertelt er meer over in Max.

Tijdens het interview met Max kreeg Frans schrikbarend nieuws. Zijn vrouw Mariska riep hem toe dat zijn 75-jarige moeder gevallen was en hulp nodig had. Frans stapte zonder aarzelen in zijn wagen en reed naar haar toe.

Even later lichtte hij de interviewer in over de situatie. “Ik rijd nu in de auto achter de ambulance. Mijn moeder moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis in Roosendaal.”

Twee weken later werd het interview hervat. Daar kon Frans gelukkig het nieuws brengen dat alles oké is met zijn moeder. “Ze is weer thuis. Ze heeft na haar val een MRI van haar hoofd gekregen en er is niets kwaadaardigs aangetroffen.”

Mee naar optredens gaan, zit er voor zijn moeder niet meer in. “Voor het eerst in mijn carrière is mijn moeder er niet meer bij. Ze is 75 en het gaat niet meer”, vertelt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl