Wendy van Dijk, altijd stralend en krachtig in de spotlights, geeft een glimp van haar emotionele achtbaan achter de schermen; dat schrijft Weekend. Ze wordt niet alleen geplaagd door speculaties over haar huwelijk met Erland Galjaard, maar ook door persoonlijke strubbelingen. 

Een complexiteit die versterkt wordt door hormonale schommelingen, die volgens Wendy, regelmatig haar relaties hebben beproefd. Een openbaring die bijdraagt aan het mysterie en de fragiliteit van haar liefdesverhaal met Erland. “Wegwezen! Laat me alleen! Het zit allemaal niet meer goed,” schijnt een maandelijkse mantra te zijn die Erland vaak liet piekeren tijdens late avonduren op het werk. De stormen die ze samen hebben doorstaan, hebben een stempel gedrukt op hun huwelijk. Maar met elke opkomende zon na de storm, is daar Wendy, die doorgaat en zichzelf in de schijnwerpers plaatst…

Ze zijn beiden vastbesloten om privézaken achter gesloten deuren te houden, waardoor we ons afvragen: zullen ze samen verder gaan of kiezen ze ervoor om ieder hun eigen weg te gaan? 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.