Het moet een harde klap zijn geweest voor Marco Borsato nu hij te horen heeft gekregen dat hij toch vervolgd wordt voor het grensoverschrijdend gedrag bij een vijftienjarig meisje.

De zanger heeft de voorbije jaren in onzekerheid geleefd en had net zijn leven weer een beetje op de rails. Opnieuw zo’n klap moeten verwerken is natuurlijk geen pretje.

Ondanks alles blijft moeder Mary haar zoon altijd steunen. Wat er ook wordt gezegd of gedaan, zij staat als een blok achter haar zoon.

“Het allerergste vind ik dat in één klap alle goede dingen die hij heeft gedaan teniet worden gedaan. Mensen zijn vergeten wat een goed mens hij is. Al van kleins af aan is hij altijd bezig geweest om anderen te helpen. Marco is eigenlijk te goed geweest”, vertelt ze aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.