Het is geen geheim dat Jan Smit en zijn voormalige manager Jaap Buijs een band hadden die verder ging dan zakendoen; dat schrijft Party. Achter de schermen van een florerende carrière en talloze hits, bevond zich een vriendschap zo sterk dat het de grenzen van familie vervaagde. 

Jan, die door de jaren heen niet alleen als een zoon werd gezien door Jaap maar hem ook als zijn ’tweede vader’ beschouwde, vond zichzelf in een emotioneel wervelwind toen hij afscheid moest nemen van deze  belangrijke man in zijn leven. Dit was de man die hem stimuleerde om te schrijven, te groeien en te bloeien in de onvoorspelbare wereld van de muziekindustrie. 

Maar hoe balanceer je tussen twee vaders, waarvan er één je bloedband is en de andere een zielsverwant te midden van de entertainmentindustrie?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.