Wendy van Dijk geeft update over dochter

Foto: DPG Media

Eind december stond de wereld van Wendy van Dijk even stil. De presentatrice legde meteen al het werk naar om voor haar zieke dochter Lizzy te kunnen zorgen.

We zijn nu zo’n half jaartje verder en Wendy kan opgelucht ademhalen want ze heeft goed nieuws te vertellen over haar dochter.

“Met enorme opluchting kan ik delen dat het nu beter gaat met haar. We kunnen niet genoeg uitdrukken in woorden hoe gelukkig en dankbaar we hier voor zijn en óók voor de steun en de liefdevolle berichten die we hebben mogen ontvangen.
Haar volledige herstel is nog een lang traject, maar het grote gevaar is geweken. En dat is een geschenk waar we elke dag met z’n allen van doordrongen zijn”, laat ze weten op Instagram.

En ze heeft nog meer goed nieuws, want ze gaat ook haar werk weer beetje bij beetje hervatten. Iets waar ze binnenkort bij ‘Shownieuws’ meer over zal vertellen.

“Voor nu geniet ik vooral elke dag van ons samenzijn en ben ik onwaarschijnlijk trots op onze dochter! Wat een karakter, power en wilskracht”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.