“Monica Geuze zag dat dat uitstekend werkte”

Foto: Jasper Suyk

Monica Geuze haar grootste wens was om mama te worden. Die wens ging in 2018 in vervulling en ze werd moeder van een dochtertje Zara-Lizzy.

Haar dochtertje voedt ze voor een groot deel alleen op, want ze is niet meer samen met de vader van het meisje, Lars Veldwijk.

“Geuze had jaren geleden een pyjamalijn met influencer Noor de Groot. Omdat Noor op jonge leeftijd moeder werd en Monica van dichtbij zag dat zij dat uitstekend met haar werk als vlogger kon combineren, was dat voor haar een reden om – als het haar gegeven zou zijn – vroeg aan kinderen te beginnen. Dat is uiteindelijk ook gelukt”, zegt copywriter Alies Pegtel.

En Monica doet dat ook fantastisch. Zij combineert het mama zijn met haar job als onderneemster, haar job als influencer, presentatrice en podcastmaakster. Ze is niet voor niks een groot voorbeeld voor veel mama’s die dan weer moeite hebben met alle balletjes in de lucht te houden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.