Patty Brard: “Dat komt nooit meer goed”

Foto: VTM

Na de dood van hun vader deed tv-diva Patty Brard aangifte tegen haar eigen zus. Die laatste had er met heel gemene roddels immers voor gezorgd dat er een verwijdering was ontstaan tussen Patty en haar ouders, maar ook tussen Patty en haar dochter Priscilla, waardoor de tv-ster zelfs de uitvaart van haar vader niet mocht bijwonen.

Na een jarenlange juridische strijd werd Patty’s zus onlangs veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur. Een straf die ze ook aanvaardt. Al betekent het niet omdat er nu een juridisch einde gekomen is aan het hele familiedrama, dat Patty haar zus ook vergeeft. Dat stelt ze duidelijk in Story.

“Nee, met mijn zus komt het nooit meer goed”, zegt Patty. “Want zoiets doe je niet met je ouders en ook niet met je zus en haar dochter”, vindt de tv-diva. “Ik zou dus niet weten waarom ik nog een band met haar zou willen hebben. Ik ben nu bijna 70, mijn kring is steeds kleiner geworden. En daar past zij écht niet meer in”, besluit Patty.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.