Wendy van Dijk ernstig ziek

ByLisa Paulussen

24 september 2023
Foto: DPG Media

Het was even schrikken toen Wendy van Dijk besmet raakte met de knokkelkoorts nadat ze geprikt was door een mug die het denguevirus had. Ook voor haar goede vriend Mari van de Ven was het even schrikken.

Mari zat op dat moment op Capri in Italië en kon vanop afstand weinig doen voor Wendy. Toch probeerde hij haar volop te steunen.

“Wendy en ik hebben veel geappt. Ik hoefde haar niet per se positief te houden, want Wendy is sowieso een heel positief mens. En ook wel een echte doordouwer. Maar ze was heel erg ziek, dus ik had enorm met haar te doen”, zegt Mari in Weekend.

Gelukkig kon de situatie wel wat opgelost worden met een grapje en was dat het ideale medicijn om zich erdoor te slaan. Maar het gaat ondertussen weer heel wat beter met Wendy.

“Wendy is nog wel wat vermoeid, maar gelukkig hersteld. Ik had nooit gedacht dat zoiets er zo flink in kon hakken. Haar zoon Sem heeft het denguevirus ook gehad en hij is er ook erg ziek van. Alleen moest Wendy naar het ziekenhuis en hij niet. Maar ik denk niet dat ze er blijvende schade aan overhoudt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.