Het leek er op financieel gebied niet goed uit te zien voor Gordon. Zijn contract bij Talpa loopt af en het verkopen van zijn huizen verloopt ook niet zo vlot zoals hij het zou willen.

Maar Party ontdekte dat het misschien toch allemaal niet zo erg is zoals het er nu naar uit ziet. Zo zou Gordon nog enkele miljoen hebben waar hij beroep op kan doen.

Pech op de huizenmarkt, pech op professioneel vlak en pech op zakelijk vlak. Hoeveel kan Gordon nog verdragen. Gelukkig is de situatie minder erg dan gedacht.

Gordon bezit namelijk nog een bedrijf Gordon made in Holland B.V. Het bedrijf is opgericht in 1993 voor onder andere optredens en het uitbrengen van muziek.

Deze B.V. had eind 2021 een eigen vermogen van maar liefst 3,75 miljoen euro. Die cijfers waren tot voor kort nooit bekend, maar nu dus wel. Gordon lijkt zich dus nog niet meteen zorgen te moeten maken met de miljoenen die hij nog achter de hand heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.