Een aantal jaren geleden dacht Wendy van Dijk dat het een goed idee was om samen met Robbert Boekema Disq Mobile Gym Nederland B.V op te richten. Maar al snel werd voor de twee duidelijk dat hier geen vruchtbare samenwerking in zat.

In 2020 werd het bedrijf failliet verklaard en zijn Wendy en Robbert niet als vrienden uit elkaar gegaan. Erger nog, de twee leven net niet in oorlog met elkaar. En Wendy speelt het spel hard.

Zo liet ze via haar bedrijf WendyMultimedia B.V. beslag leggen op het huis van Robbert Boekema, dat een waarde heeft van 433.000 euro, schrijft Party. En dat kwam hard aan bij de familie van Robbert. Zo maakten Robberts kinderen zich al zorgen dat ze binnenkort geen huis meer zouden hebben.

Ook de vader van Robbert blijkt een belangrijke rol in het hele verhaal te spelen, en dat was voor Wendy redenen genoeg om ook op het huis van de vader en moeder beslag te laten leggen.

De ouders van Robbert houden er slapeloze nachten aan over omdat ze bang zijn om hun huis te verliezen. Bovendien werd de moeder van Robbert nog eens getroffen door een tia. Iets waar men gelukkig vroegtijdig bij was. Al zal Robbert wel moeten opletten voor de vele spanning die zijn moeder te verwerken krijgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.