Oh nee, dit hadden we nooit van Maxime Meiland verwacht! Maxime, de dochter in de glamoureuze Meiland familie, lijkt altijd zo zelfverzekerd en zeker van haar zaak op televisie. 

Maar nu onthult Caroline, in haar explosieve nieuwe boek, een ander beeld van haar. Er is blijkbaar een keer een flink drama geweest over een geheime inschrijving op een datingsite die niet echt bedoeld was voor daten… als je begrijpt wat we bedoelen. Maxime werd razend toen het uitlekte en had een heftige confrontatie met Caroline. Ze zei dingen als dat ze naar Amerikaanse zakenmannen zou vliegen om ze gezelschap te houden tijdens etentjes na hun werk; dat schrijft Story.

Maar Caroline waarschuwde haar: ze gaan echt wel wat meer verwachten, meisje! En dat vond Maxime niet leuk om te horen… Zijn de Meilandjes wel zo close en gelukkig als ze op TV lijken?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.