Een reisje naar Thailand, altijd leuk. Alleen kregen Wendy van Dijk en haar goede vriend Mari van de Ven de schrik van hun leven toen Wendy werd geprikt door een mug die het denguevirus bij zich droeg.

De presentatrice kreeg knokkelkoorts en dat stemde Mari niet gerust. Hij moet toegeven in Weekend dat hij zich serieus zorgen heeft gemaakt.

“Het is natuurlijk toch iets waarvan je niet weet wat het is en het is nog maar de vraag hoe iemand eruit gaat komen. Een paar weken nadat ze uit Thailand kwam, werd ze hier ziek. Ik zat toen in het buitenland, dus ik kon er even niet voor haar zijn.”

Mari was met haar goede vriend Thomas op Capri in Italië en kon dus niet naar Wendy toe. Maar als het echt slecht was gegaan, dan was ze zonder twijfel toch teruggevlogen.

“We hebben heel veel contact, ze is al twintig jaar een klant, maar ook een vriendin. Wendy is als een soort zusje voor mij. We delen ook veel. Als je al zo lang met elkaar werkt, deel je natuurlijk ook veel dingen. Je band is dan zo sterk en we hebben veel meegemaakt samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.