De fans van De Bevers hebben er nu al ontzettend veel zin in, maar het is voorlopig nog even wachten op 30 september en 1 oktober. Dat weekend is het tijd voor ‘De Bevers: live in Ahoy’.

Eerder werd aangekondigd dat onder andere Caroline van der Plas, Johan Derksen en Wilfred Genee van de partij zouden zijn. Maar het is nog maar de vraag of Wilfred er wel degelijk bij zal zijn.

Zo was er onlangs een repetitiedag ingepland, weet Weekend. Maar die liep helemaal niet zoals het zou moeten. Normaal waren daar de verschillende gastartiesten beschikbaar voor interviews, maar was Wilfred Genee er niet bij.

Nadien werd bekend dat Wilfred via de achteringang naar binnen was gekomen en dat hij op een kwartier tijd zijn nummers had geoefend en weer was vertrokken.

Genee zou het te druk hebben gehad en dus ook geen tijd voor interviews. Iets wat achteraf niet waar bleek te zijn. “Ik wil mijn bijdrage aan dat gebeuren publicitair zo klein mogelijk houden. Het is een vriendendienst, maar het is in mijn ogen enigszins uit de hand gelopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.