Heel wat mensen waren er altijd van overtuigd dat Yvon Jaspers niet meteen de presentatrice was die werd verblind door het geld. Toch heeft Yvon niet bepaald te klagen als het op haar financiën aankomt.

Haar bedrijf Skoj B.V. dat in 2011 werd opgericht zou zo’n eigen vermogen van 214.000.000 euro hebben. Binnen dat bedrijf ontwerpt, fabriceert, produceert, verkoopt en verhandelt ze serviezen. Binnen dat bedrijf ontwierp ze ook het boerenservies dat ze op de markt bracht.

Een vermogen van 214.000 euro doet vermoeden dat het servies niet zo goed heeft verkocht. Een paar jaar voordien was het nog 268.000 euro, weet Party.

Bij NPO verdient Yvon waarschijnlijk het maximum van 216.000 euro per jaar. Ze beschikt niet over een productiemaatschappij waardoor ze dat bedrag nog zou kunnen verhogen.

De villa in Loenen aan de Vecht die ze heeft werd gekocht voor zo’n 1.285.000 euro met een hypotheek van 2.177.000 euro. Nu, een aantal jaar later is het pand zo’n 3,5 miljoen euro waard.

Wanneer men nu de rekensom maakt wordt het vermogen van Yvon toch op zo’n 1,7 miljoen euro geschat. Een mooi bedrag waarmee de presentatrice zich de komende jaren geen zorgen moet maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.