Hélène Hendriks is erg populair in Nederland en dan zijn mensen niet alleen benieuwd naar hun professionele bezigheden maar ook naar hun privéleven. Maar hoe zit dat precies bij Hendriks? Wat weten we erover? Party zocht het uit.

Hélène houdt haar privéleven bewust uit de spotlights en dat is natuurlijk haar volste recht. Maar dat resulteert er natuurlijk ook in dat er veel geruchten de ronde doen zoals dat ze misschien wel op vrouwen zou vallen en dat er geen man is in haar leven.

Maar ondertussen is wel degelijk bekend dat er een man is in haar leven en dat ze sinds langere tijd een geregistreerd partnerschap heeft met de man. Maar meer weet niemand over haar relatiestatus.

Haar vriend heeft er geen behoefte aan om in de spotlights te staan en dat vindt zij prima. Maar er zijn sterke vermoedens dat de presentatrice binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen en dat ze ook voor een kindje willen gaan.

Hélène is 43 en het is natuurlijk nu of nooit om voor een kindje te gaan. Er zijn heel wat vrouwen die haar dat hebben voorgedaan.

Of het binnenkort ook tot een huwelijk komt, dat weten we niet. En de kans is voorlopig klein dat we dat in de pers zullen vernemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.