Kees Stevens, de man van John de Bever is al bijna net zo beroemd als zijn man. Niet alleen John wordt nu uitgenodigd voor premières, ook Kees krijgt steevast een uitnodiging.

En daar gaat hij dan ook graag op in. Hij vindt het, in tegenstelling tot John, heerlijk om naar een première te gaan. En mensen kijken al lang niet meer vreemd op als Kees verschijnt zonder John. Maar er is wel iets wat ze dan wel weer vreemd vinden.

“Dat is dat ik en John een aparte kleedkamer hebben zoals tijdens ‘De Bevers Live’. Ik ga altijd om één uur al naar het theater, zodat ik een beetje kan buurten met de mensen die daar werken. John komt ’s middags rond een uur of drie viel bij het theater en wil een bank in zijn kleedkamer, waar hij op gaat slapen”, legt Kees uit in Party.

Dat is het grote verschil tussen Kees en John. John is rustig, nors en houdt van rustig. Voor Kees mag het allemaal iets meer een feestje zijn.

“Ik blijf ook het liefst slapen in de stad waar John en ik met de theatershow staan. Als ik in Terneuzen in Zeeland voor een zaal met honderden mensen heb gestaan, voelt het voor mij alsof ik Wimbledon heb gewonnen. Dus ik wil daarna nog een bakje koffie doen met de mensen die in de zaal hebben gezeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.