Bonnie St. Claire en Anne Jan Jongbloed besloten vorig jaar om uit elkaar te gaan. Ze hadden mooie maar ook roerige tijden gekend en gingen uiteindelijk als vrienden uit elkaar.

De twee zien elkaar nog altijd vaak en vertoeven nog vaak in elkaars gezelschap. Een andere man is er nog altijd niet in haar leven en was er ook niet toen ze uit elkaar gingen.

“Ik hoop dat ik ooit nog een relatie krijg, maar ik ben daar nog niet. Als ik heel erg snel weer in een relatie duik, weet ik niet of dat goed gaat. Ik moet nog voor mezelf uitmaken of ik überhaupt nog iemand in mijn huis wil”, zegt Bonnie in Party.

Voorlopig gaat de zangeres vrolijk en gelukkig door het leven en is ze een happy single. Zo ging ze zelfs op haar eentje op reis naar Turkije.

“Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik dat best spannend vond. Maar ik dacht ook: waarom niet? Dus ik heb gewoon geboekt. En ik merkte dat ik me goed kan focussen als ik zelfstand ga. Daarnaast kan ik goed op mezelf terugvallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.