Wanneer zien we Nicolette van Dam terug op het scherm?

Foto: William Rutten

Er waren tijden waarin Nicolette van Dam regelmatig op het televisiescherm was te zien. De laatste tijd was dat even wat minder en dat is een heel bewuste keuze van haar. Weekend polste bij Nicolette van Dam naar haar televisieplannen…

“Jullie gaan me zeker nog terug zien op het scherm, maar alleen als ik denk: dit is iets waar ik heel gelukkig van word. We doen inmiddels zoveel verschillende dingen en we hebben zulke gave bedrijven. Het moet echt iets uitdagends zijn of iets wat past bij wat ik al doe.”

Nicolette speelde een aantal jaren geleden mee in Voetbalvrouwen, iets wat ze in de toekomst zeker nog eens zou zien zitten. “Alleen moet je voor zo’n serie of film wel de tijd kunnen vinden in je agenda. Opnames duren vaak weken of zelfs maanden, dus dat moet maar net kunnen. Maar bij een mooi voorstel zeg ik zeker geen nee.”

Gelukkig krijgt Nicolette in haar professionele leven veel steun van haar partner Bas, met wie ze al vijftien jaar samen is. Zij proberen hun relatie zo sterk en leuk mogelijk te maken op heel wat manieren.

“Wij proberen het vooral spannend te houden. Maar ook humor en vertrouwen is erg belangrijk. Ik denk dat als er wantrouwen komt, of als je het gevoel hebt dat het niet strookt samen, dan krijg je frustraties. Wij zijn wel gezegend dat we gewoon gelukkig zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.