Alcohol, het is erg lekker, maar het kan ook leiden tot de nodige problemen. Dat ondervond ook Viola Holt. Zij maakte samen met Bonnie St. Claire in 2007 het programma ‘Hel glas is halfvol’ en schuimden samen verschillende showbizzfeestjes af.

Na zo’n feestjes gebeurde het wel vaker dat de dames stomdronken in een taxi belanden. De vrouwen hadden veel plezier, maar voor Viola was het programma gedoemd om te mislukken. Dat vertelt ze in Party.

“Die hele show was gedoemd. ’s Morgens viel Bonnie al dronken uit de auto. Het glas was bij haar niet halfvol, maar helemaal vol. Ik denk dat ze nu niet meer te redden is.”

Viola maakte zich terecht zorgen om Bonnie en kreeg zelf ook signalen dat ze de alcohol beter achterwege zou laten. “Ik heb mijn leven anders ingedeeld door niet meer te drinken. Niet dat ik een alcoholprobleem had. Maar ik dronk gewoon elke avond bij het eten een lekker glaasje wijn.”

Voor Viola was de maat vol en van de ene dag op de andere liet ze de alcohol links liggen. “Maar met roken heb ik dat jammer genoeg niet voor elkaar gekregen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.