Het is nooit leuk om te vernemen dat je vader is overleden, ook al heb je er al jaren geen contact meer mee. Onlangs overleed de vader van presentatrice Geraldine Kemper. Ze ontmoette hem nog een keertje, enkele jaren geleden. De eerste keer sinds zij hem zag vertrekken toen ze nog een klein meisje was.

Het bericht dat haar vader Thomas is overleden liet Geraldine zeker niet onberoerd. De presentatrice was niet op vakantie in Oostenrijk, maar keerde na het horen van het nieuws meteen terug naar Nederland.

Thomas was erg ziek. Hij had uitgezaaide kanker en had erg veel pijn. De man is met veel morfine in een diepe slaap geraakt en overleden. Daarbovenop kwam nog eens dat Thomas niet was verzekerd en dat de uitvaart door de gemeente geregeld moest worden.

Enkele jaren geleden deed Geraldine nog eens de moeite om haar vader te ontmoeten, maar daar heeft ze heel erg tegenop gezien. Maar achteraf gezien heeft ze er geen spijt van gehad.

“Mijn zusje heeft het laatst ook gedaan, dus dat is fijn. Ik denk dat we daar beiden tevreden mee zijn”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.