Vrouw van René le Blanc: “Dat mag je best wel eens doen”

ByLisa Paulussen

1 november 2022
Foto: Brunopress.nl

In een relatie of huwelijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Je kan je soms eens ergeren aan de kleine kantjes van je partner, maar dat zijn vaak frustraties die niet lang blijven duren.

Ook René le Blanc en zijn partner Jolanda hebben van die kantjes waar ze het soms moeilijk mee hebben. Zo is René erg ongeduldig als we Jolanda mogen geloven.

“Als hij iets uit de kast moet pakken en het ligt niet recht voor zijn neus, dan roept hij al heel snel dat hij het niet kan vinden. Mensen denken ook altijd over René dat hij urenlang voor de spiegel staat, maar dat valt wel mee”, zegt Jolanda in Party.

René wil stralen wanneer hij op het podium staat en daar hoort een verzorgde look ook bij. Daarom spenderen de twee wel wat tijd aan hun voorkomen.

“René en ik zijn altijd heel verzorgend naar onszelf, maar ook naar elkaar. Zo van: zit mijn haar goed, en, als we samen kleding uitzoeken, vind je het leuk? We zijn het weleens oneens met elkaar, maar ik denk dat als je dat niet hebt in een relatie, dat dit ook niet goed is. Je mag best weleens met elkaar ergens over van mening verschillen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.