Veel mensen waren niet meteen overtuigd dat het lang zou duren tussen Bettina Holwerda en Jim Bakkum. Er zit een behoorlijk leeftijdsverschil tussen de twee, al is dat er niet meteen aan te zien.

Holwerda maakt zich dan ook geen zorgen om dat leeftijdsverschil. “Nooit. Ik weet dat ik niet perfect ben, maar ik heb ontzettend veel zelfvertrouwen omdat ik ook niet perfect hoef te zijn. Ik vind dat ik gewoon blij moet zijn”, klinkt het in Weekend.

Net zoals zowat alle vrouwen heeft Bettina ook momentjes dat ze blaakt van het zelfvertrouwen en op andere dagen dan weer niet.

“Ik vind heel vaak dat ik er leuk uitzie. Soms niet. Maar daar maak ik me nooit druk om, daar is het leven te kort voor. Ik denk dat Jim zich meer zorgen maakt om zijn uiterlijk dan ik, bij wijze van spreken.”

En dat kan Jim niet meteen ontkennen. Hij geeft toe dat hij soms wat onzekerder is. “Om van die domme, stomme dingetjes, niks heel ergs om nu te gaan benoemen. Ik vind het heel leuk en aantrekkelijk om haar zo zelfverzekerd te zijn. Ik ben echt trots op haar, om al die mooie dingen die ze doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl