Je eerste liefde vergeet je nooit, zeggen ze wel eens. En dat kan koningin Maxima toch wel beamen. Zij heeft net zoals heel wat mensen een account op Instagram, eentje die wel alleen geschikt is voor vrienden en familie.

En tussen die volgers zit er eentje heel bijzonder: namelijk de Argentijnse architect Pablo Jendretzki. Pablo is de allereerste grote liefde van Maxima geweest, lang nog voor ze de allereerste keer Willem-Alexander ontmoette.

Rond 1995 werd Maxima verliefde op de man en viel als een blok voor hem. Hij was niet geheel onbekend en introduceerde Maxima al meteen in zijn societykringen.

“Pablo was een sociale vlinder. Hij was altijd bij alle belangrijke sociale evenementen, hij miste er nooit één”, weet een Argentijnse journalist te vertellen in zijn zelfgeschreven biografie ‘Maxima: de wording van een Koningin’.

Na een relatie strandde hun relatie en dat ondanks dat de twee nog smoorverliefd waren. Tot op de dag van vandaag hebben de twee nog altijd contact met elkaar en heel wat Nederlanders vragen zich af of de koning daarvan wel op de hoogte is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl