Peter Gillis en zijn programma ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ is ontzettend populair in Nederland. Het heeft ervoor gezorgd dat Peter een echte BN’er is geworden en daar is hij heel gelukkig mee. De man geniet ontzettend van de aandacht die hij krijgt.

Maar goede vriend Robert Rodnay heeft ook zijn bedenkingen bij het programma. Vooral over hoe Peters zoon Ruud in beeld wordt gebracht.

“Als ik zie hoe dat gebeurt en hoe hij in de zeik wordt genomen: dat vind ik jammer. Ruud is een gevoelige jongen. Hij heeft verstand van techniek, maar als ik dan zie hoe ze hem afschilderen. Het is ook niet voor niets dat zijn dochter Inge niet wil meewerken aan de realityreeks”, zegt hij in Story.

Peter en Robert hebben lang samengewerkt als werkgever en werknemer en zijn ook goede vrienden van elkaar. Dat Robert onlangs een boekje opendeed over de vele klachten rond het vakantiepark van Peter, die hij moest behandelen, verbaast Peter enorm.

“Robert heeft een geheimhoudingsverklaring getekend. Dus hij mag eigenlijk niets zeggen. Anders heeft hij een probleem. De twee zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en komen nog bij elkaar over de vloer. Robert had eigenlijk gewoon netjes zijn mond moeten houden”, laat de woordvoerder van Peter weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.