Er is al veel gezegd en geschreven over de situatie en beschuldigingen rond ‘The Voice Of Holland’. Wat daar gebeurd is, heeft veel impact gehad op de levens van verschillende BN’ers. Al vind Haye van der Heyden, die samenwerkt met Linda de Mol, dat sommigen toch behoorlijk hard zijn aangepakt.

Het is momenteel ook volop gissen of Linda terug samen is met Jeroen Rietbergen, één van de beschuldigden bij ‘The Voice’. Al zou het Haye niet verbazen moesten de twee inderdaad terug samen zijn.

Hij heeft een boek geschreven ‘2022, Een Grimmig Jaar?’ waarin hij de situatie van Linda en Jeroen uitgebreid bespreekt.

Zo vindt hij het verbazingwekkend dat Linda de relatie met Jeroen heeft verbroken door wat er naar buiten kwam. En bovendien vindt hij het erg onverstandig dat zij gewoon meeging in de hysterie na het uitkomen van het schandaal, schrijft Weekend.

“Niet dat zijn gedrag niet onheus was, want dat was het, maar hij pleegde geen moord en hij heeft ook niemand verkracht. Zijn machtspositie werd zwaar overdreven”, schrijft Haye eerlijk in het boek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl