Iedere maand is Jandino Asporaat in Curaçao te vinden. Daar werkt hij volop in zijn natuurpark waarmee hij voor de toekomst nog wilde plannen heeft. En bovendien kan hij binnenkort ook al rekenen op belangrijk bekend bezoek.

“Een half jaar geleden kwamen we op de longlist van de koninklijke familie hun bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk, en toen werd ons verteld dat er misschien hoog bezoek zou kunnen komen”, begint Jandino in Weekend.

Er kwam een delegatie van zo’n 7 man langs om te kijken en nadien hoorde Jandino er nog heel weinig van. Tot hij een tijdje later een belletje kreeg dat ze nog een keer zouden komen.

“Toen was de groep nog groter. Vervolgens kwam er nog een keer een delegatie uit Nederland en Curaçao en was ik zelf aanwezig, ik heb ze rondgeleid. Inmiddels stonden we op de shortlist. Bij de vijfde keer kwam een kleiner comité vertellen dat het doorging.”

De delegatie vond het zeer interessant om bepaalde dingen te laten zien aan Amalia zoals de landbouw waarin ze investeren in een park en het watermanagement.

Alleen heeft Jandino geen geluk, want ze komen langs wanneer zijn broer aanwezig is in het park. Zelf moet hij in Nederland zijn voor zijn eigen theatershow.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl